Opinie

 

Opieka na weselu

2017/09/07

Jestesmy bardzo zadowoleni z usługi „niani na miarę” na naszym weselu! Odkąd nianie się pojawiły, dzieci „zniknęły” w swoim żywiole;) Dziewczyny świetnie poradziły sobie z 8 dzieci ( przedział wiekowy 4-9)! Zorganizowały dla nich przeróżne zabawy, balony i farbki do twarzy były również w programie- dzieci świetnie wyglądały i świetnie się bawiły-były jednym słowem zachwycone , a co za tym idzie – rodzice też! Muszę przyznać, że skorzystanie z tej usługi to strzał w dziesiątkę! Polecam!

Iwona

Zadowoleni

2017/06/01

Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z Niani na Miare – jest zawsze wtedy, kiedy potrzebujemy no i co najważniejsze dziecko zadowolone. Jasne, przejrzyste zasady współpracy i świetny kontakt – niemalże całodobowy. Polecam każdemu, a sama żałuje, że tak późno zaczełam korzystać z ich usług.

Eryka

Trafiła nam się niania idealna

2017/04/22

Już pierwszego dnia niania zyskała sympatię mojego rocznego syna. Po tygodniu wybiegł na korytarz, aby ją powitać. Nie mieliśmy problemu z rozstaniem, gdyż syn był pochłonięty zabawą z nianią. Niania dużo czasu spędza z synem na świeżym powietrzu, co jest dla mnie ważne. Chociaż moje dziecko należy do niejadków i jakby nie ma czasu na siedzenie przy stole, to dzięki ogromnej cierpliwości niani zjada przygotowane posiłki. Gdy syn zostaje na wieczór z nianią, wówczas zgodnie z naszym rytuałem niania go karmi, kąpie i kładzie spać. Niania jest zawsze punktualna. Nie mam żadnych uwag do jej pracy. Mija kolejny miesiąc, a syn cieszy się za każdym razem, gdy przychodzi do nas niania. Nianianamiarę.pl spełnił wszystkie nasze oczekiwania, ponieważ z dnia na dzień przyszła do nas świetna niania i opiekuje się synem regularnie, ale tylko w wybrane przez nas dni i pory (niania na godziny), bez żadnej długoterminowej umowy.

Katarzyna

Zdecydowanie polecam

2017/04/12

Do tej pory skorzystałem z usług 3 niań poleconych przez Nanię na Miarę (niania na godziny). Każda z nich była dobrze przygotowana do opieki nad moim synkiem, który akurat wtedy przechodził przeziębienie. Nianie podeszły do swojej pracy odpowiedzialnie oraz wykonywały wszystkie moje prośby, takie jak oklepywanie czy nebulizacje a po zakończonym dniu widać było zadowolenie w oczach mojego syna. Gorąco polecam i na pewno jeszcze skorzystam.

Michał

Zadowolona mama

2017/03/29

Polecam z czystym sumieniem! Panie opiekunki to cudowne, ciepłe, a przede wszystkim odpowiedzialne dziewczyny! Synek jest szczęśliwy i zawsze w świetnym humorze, a to dla mnie jako mamy najważniejsze;)

Izabela

Zadowoleni

2017/03/07

W skrócie – rewelacja. W rozwinieciu – nagle, z dnia na dzien, potrzebowaliśmy pomocy niani. Szukanie, rozmowy, testowanie odpadalo, liczyl sie czas. Skorzystalismy z uslug nianianamiare.pl i nie zawiedlismy sie. Za dwa dni byla u nas juz Niania Martyna. Nasz 7 miesieczny Wiktor nie jest ufny do obcych i sceptycznie przez pierwszy czas podchodzi do nowych osób. Tutaj pelne zaskoczenie. Po jakis dwoch minutach Wiktor usmiechniety byl na rekach Martyny. Po dwoch godzinach, stwierdzilem ze nic w domu po mnie i pojechałem do pracy. Po powrocie Wiktor wciaz usmiechniety, a pies oswojony 🙂 PŁĘTA – prawdziwym podsumowaniem byl dzien drugi. Drzwi sie otwieraja, wchodzi Martyna a Wiktor raczkujac z pelnym usmiechem pędzi do przedpokoju i caly szczesliwy sie wita 🙂 Dzis po ponad miesiacu, moge potwierdzic ze byl to swietny wybor, mlodszy Wiktor wiecznie usmiechniety, starszy syn tez chetnie szybko wraca z przedszkola zeby jeszcze sie zobaczyc z niania, a pies? w siodmym niebie – w koncu w dzien sie nie nudzi bo w trakcie snu Wiktora ktos go po pysku poczochra ;-). ) PODSUMOWANIE – w trybie ekspresowym zaspokojono nasza nagla potrzebe i w dwa dni mielismy opieke dla Wiktora – pelen profesjonalizm i sprawdzenie Niań bylo zrobione juz wczesniej wiec wiedzielismy ze na pewno ktos pewny do nas przyjdzie – w sumie to same plusy, zastrzezeń brak 🙂 W 100% POLECAM!!!

Michał

Opinia

2017/03/06

Z czystym sumieniem mogę polecić nianie z portalu Niania na miarę. W szczególności w przypadku konieczności opieki awaryjnej lub opieki na kilka godzin dziennie, portal wychodzi naprzeciw takim potrzebom. Ponieważ Pani Agnieszka współpracuje z kilkoma sprawdzonymi nianiami, zawsze stara się pomóc zwłaszcza w nagłych sytuacjach. Wielokrotnie korzystaliśmy z pomocy opiekunek z Niania na miarę. Opiekę nad czwórką dzieci naszych dzieci sprawowały różne nianie i za każdym razem dzieci były zadowolone z czasu spędzonego z nianią, a my spokojnie mogliśmy je powierzyć w ręce zaufanej osoby. Pod opieką zostawały zarówno dzieci wspólnie, jak i sama najmłodsza 2,5 – letnia córka i niania zdobyła również jej zaufanie. Nianie, które opiekowały się naszymi dziećmi wykazywały się dużą kreatywnością, organizowały dzieciom ciekawe zabawy.

Dorota

Pełne zadowolenie

2017/03/03

Do tej pory z usług „Niani na miarę” korzystaliśmy dwukrotnie w trybie „niani awaryjnej” tzn. podczas choroby naszej „standardowej” niani przy opiece całdniowej nad naszą półtoraroczną córeczką oraz dodatkowo po południu również nad naszym 4-letnim synkiem w ciągu dnia uczęszczającym do przedszkola. W obydwu przypadkach (dwie różne nianie) urzekły nas: – 100% dyspozycyjność i punktualność niań – świetny kontakt zarówno z dziećmi jak i rodzicamy – szeroki wachlarz zabaw i innych form spędzania czasu z dziećmi – pozytywna energia i uśmiech zawsze goszczący na twarzy. Śmiało możemy polecić usługi „Niani na miarę” jako firmy dysponującej sprawdzoną kadrą która bez zarzutu potrafi zająć się nawet bardzo wymagającymi dziećmi.

Maciej

Polecam

2017/03/02

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z „Niania na miarę”. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Pani Agnieszka z pełnym zaangażowaniem poszukuje odpowiedniej opiekunki. W naszym przypadku wybór okazał się doskonały. Pani Dominika jest osobą niezwykle sympatyczną i ciepłą. Zajmuje się naszym synkiem odkąd skończył miesiąc. Jest bardzo troskliwa i opiekuńcza. Od razu zdobyła zaufanie nasze i naszego malucha. Starsze dzieci również darzą ją dużą sympatią i lubią spędzać z nią czas. Polecam portal „Niania na miarę” każdej osobie, która poszukuje idealnej opiekunki. Zadowoleni są nie tylko rodzice, ale co najważniejsze również same dzieci.

Ewa

Opinia o niania na miarę

2016/11/15

Bardzo dobre rozwiązanie szczególnie dla rodzin , które potrzebują opiekunki na kilka godzin dziennie, czy w weekendy. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, wszystko jasne i precyzyjne. W naszym przypadku niania P. Renata od razu zaprzyjaźniła się z naszą starszą córeczką. Niania jest osobą bardzo sympatyczną, potrafi w doskonały sposób zachęcić córeczkę do różnych zajęć. Dziecko z P. Renatą jest radosne, energiczne, chętne do zabaw. Jeżeli szukacie doskonałej i niezawodnej opiekunki dla swoich dzieci, to szczerze polecam portal „niania na miarę” – spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających rodziców.

Joanna