Opinie

 

Pełne zadowolenie

2017/03/03

Do tej pory z usług „Niani na miarę” korzystaliśmy dwukrotnie w trybie „niani awaryjnej” tzn. podczas choroby naszej „standardowej” niani przy opiece całdniowej nad naszą półtoraroczną córeczką oraz dodatkowo po południu również nad naszym 4-letnim synkiem w ciągu dnia uczęszczającym do przedszkola. W obydwu przypadkach (dwie różne nianie) urzekły nas: – 100% dyspozycyjność i punktualność niań – świetny kontakt zarówno z dziećmi jak i rodzicamy – szeroki wachlarz zabaw i innych form spędzania czasu z dziećmi – pozytywna energia i uśmiech zawsze goszczący na twarzy. Śmiało możemy polecić usługi „Niani na miarę” jako firmy dysponującej sprawdzoną kadrą która bez zarzutu potrafi zająć się nawet bardzo wymagającymi dziećmi.

Maciej

Polecam

2017/03/02

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z „Niania na miarę”. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Pani Agnieszka z pełnym zaangażowaniem poszukuje odpowiedniej opiekunki. W naszym przypadku wybór okazał się doskonały. Pani Dominika jest osobą niezwykle sympatyczną i ciepłą. Zajmuje się naszym synkiem odkąd skończył miesiąc. Jest bardzo troskliwa i opiekuńcza. Od razu zdobyła zaufanie nasze i naszego malucha. Starsze dzieci również darzą ją dużą sympatią i lubią spędzać z nią czas. Polecam portal „Niania na miarę” każdej osobie, która poszukuje idealnej opiekunki. Zadowoleni są nie tylko rodzice, ale co najważniejsze również same dzieci.

Ewa

Opinia o niania na miarę

2016/11/15

Bardzo dobre rozwiązanie szczególnie dla rodzin , które potrzebują opiekunki na kilka godzin dziennie, czy w weekendy. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, wszystko jasne i precyzyjne. W naszym przypadku niania P. Renata od razu zaprzyjaźniła się z naszą starszą córeczką. Niania jest osobą bardzo sympatyczną, potrafi w doskonały sposób zachęcić córeczkę do różnych zajęć. Dziecko z P. Renatą jest radosne, energiczne, chętne do zabaw. Jeżeli szukacie doskonałej i niezawodnej opiekunki dla swoich dzieci, to szczerze polecam portal „niania na miarę” – spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających rodziców.

Joanna

Zdecydowanie polecam

2016/10/24

Polecam portal Niania na Miarę. Jestem w 100 % zadowolona z opiekunek, które zajmowały się moim 2 letnim synem . Dziewczyny są miłe, kompetentne, odpowiedzialne, pełne pomysłów na zabawy z dzieckiem. Mój syn każdą z nich bardzo szybko zaakceptował i polubił. Po raz pierwszy potrzebowaliśmy niani w awaryjnej sytuacji, kiedy mój synek zachorował i nie mógł pójść do żłobka, Pani Agnieszka bardzo szybko znalazła nam odpowiednią osobę. Portal Niania na Miarę został nam polecony przez znajomych, ja również polecam portal Niania na Miarę. Katarzyna

Katarzyna

Zdecydowanie polecam

2016/10/24

Polecam portal Niania na Miarę. Jestem w 100 % zadowolona z opiekunek, które zajmowały się moim 2 letnim synem . Dziewczyny są miłe, kompetentne, odpowiedzialne, pełne pomysłów na zabawy z dzieckiem. Mój syn każdą z nich bardzo szybko zaakceptował i polubił. Po raz pierwszy potrzebowaliśmy niani w awaryjnej sytuacji, kiedy mój synek zachorował i nie mógł pójść do żłobka, Pani Agnieszka bardzo szybko znalazła nam odpowiednią osobę. Portal Niania na Miarę został nam polecony przez znajomych, ja również polecam portal Niania na Miarę. Katarzyna

Katarzyna

Polecam

2016/10/24

Jestem bardzo zadowolona z opieki niani Natalii nad dwójką moich dzieci. Współpraca przebiega bezproblemowo, niania ma bardzo dobre podejście do dzieciaków. Po pierwszym spotkaniu już pytały mnie kiedy znów przyjdzie Natalia żeby się nimi zajmować. Zostawiając dzieci z Natalią jestem spokojna o to, że są w dobrych rękach. Zawsze uwzględnia ona potrzeby dzieci a także bierze sobie do serca moje uwagi. Odnosi się do dzieci z pełnym szacunkiem, cierpliwie zwraca uwagę kiedy za mocno rozrabiają, zawsze pilnuje żeby zabawa była bezpieczna dla dzieci. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Niani Na Miarę innym rodzicom szukającym opieki profesjonalnej niani dla swoich pociech.

Alicja

Opieka nad Hanią i Tomkiem

2016/10/19

Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z firmą Niania na miarę. Korzystamy z pomocy w przypadku chorób dzieci ( dzieci w wieku 4 i 2 lata ). Współpraca z p. Agnieszką oceniam bardzo pozytywnie, pełen profesjonalizm i elastyczność (co w naszym przypadku jest bardzo istotne). Panie opiekunki kontaktowe, kreatywne, ogarnięte :). Dzieci zadowolone :). U nas Niania na miarę sprawdza się w 100%.

Justyna

Polecam 🙂

2016/05/29

Znalezienie niani w Warszawie stanowiło dla mnie wielkie wyzwanie. Zmuszeni byliśmy poszukać opieki dla dwójki naszych dzieci „na odległość”, jedynie za pośrednictwem internetu. Portal „Niania na miarę” spełnił moje wszelkie oczekiwania. Bardzo sprawny i szybki kontakt z panią Agnieszką oraz duże zaangażowanie w pomoc, empatyczne podejście pozwoliły w spokojnej atmosferze pozostawić dzieci w bezpiecznych rękach. Nasza niania od samego początku spodobała się dzieciom. Bez trudności weszła z nimi w kontakt. W czasie zabawy była kreatywna. Podczas opieki uwzględniała nasze uwagi oraz potrzeby dzieci. Jeśli jeszcze kiedyś zajdzie potrzeba to bez wahania skorzystamy z usług tej niani 🙂 Gorąco polecam 🙂

Magda

Opinia

2016/05/26

Absolutnie polecam. Ze wzgledu na skomplikowany plan lekcji korzystam z 2 nian, ktore, w razie potrzeby, rowniez sie zastepuja. Nie mam problemów w przypadku zmian planow. Nianie sa profesjonalne, spokojne, mile i interesuja sie dziecmi. Pomagaja odrabiac lekcje i wypelnic wolny czas bez korzystania z telewizora i gier elektronicznych!

Agnieszka

Wysoka reaktywność i elastyczność

2016/05/23

Cenię w „Niani na miarę” profesjonalizm pod kątem szybkiego reagowania na kontakt ze strony rodziców oraz elastyczne podejście do potrzeb rodziny. Niania Sylwia, którą wręcz została ‚wchłonięta’ przez 4-kę naszych dzieci bardzo fajnie opiekowała się i bawiła z tą dynamiczną gromadką.

Renata