Opinie

 

Trafiła nam się niania idealna

2017/04/22

Już pierwszego dnia niania zyskała sympatię mojego rocznego syna. Po tygodniu wybiegł na korytarz, aby ją powitać. Nie mieliśmy problemu z rozstaniem, gdyż syn był pochłonięty zabawą z nianią. Niania dużo czasu spędza z synem na świeżym powietrzu, co jest dla mnie ważne. Chociaż moje dziecko należy do niejadków i jakby nie ma czasu na siedzenie przy stole, to dzięki ogromnej cierpliwości niani zjada przygotowane posiłki. Gdy syn zostaje na wieczór z nianią, wówczas zgodnie z naszym rytuałem niania go karmi, kąpie i kładzie spać. Niania jest zawsze punktualna. Nie mam żadnych uwag do jej pracy. Mija kolejny miesiąc, a syn cieszy się za każdym razem, gdy przychodzi do nas niania. Nianianamiarę.pl spełnił wszystkie nasze oczekiwania, ponieważ z dnia na dzień przyszła do nas świetna niania i opiekuje się synem regularnie, ale tylko w wybrane przez nas dni i pory (niania na godziny), bez żadnej długoterminowej umowy.

Katarzyna

Zdecydowanie polecam

2017/04/12

Do tej pory skorzystałem z usług 3 niań poleconych przez Nanię na Miarę (niania na godziny). Każda z nich była dobrze przygotowana do opieki nad moim synkiem, który akurat wtedy przechodził przeziębienie. Nianie podeszły do swojej pracy odpowiedzialnie oraz wykonywały wszystkie moje prośby, takie jak oklepywanie czy nebulizacje a po zakończonym dniu widać było zadowolenie w oczach mojego syna. Gorąco polecam i na pewno jeszcze skorzystam.

Michał

Zadowolona mama

2017/03/29

Polecam z czystym sumieniem! Panie opiekunki to cudowne, ciepłe, a przede wszystkim odpowiedzialne dziewczyny! Synek jest szczęśliwy i zawsze w świetnym humorze, a to dla mnie jako mamy najważniejsze;)

Izabela

Zadowoleni

2017/03/07

W skrócie – rewelacja. W rozwinieciu – nagle, z dnia na dzien, potrzebowaliśmy pomocy niani. Szukanie, rozmowy, testowanie odpadalo, liczyl sie czas. Skorzystalismy z uslug nianianamiare.pl i nie zawiedlismy sie. Za dwa dni byla u nas juz Niania Martyna. Nasz 7 miesieczny Wiktor nie jest ufny do obcych i sceptycznie przez pierwszy czas podchodzi do nowych osób. Tutaj pelne zaskoczenie. Po jakis dwoch minutach Wiktor usmiechniety byl na rekach Martyny. Po dwoch godzinach, stwierdzilem ze nic w domu po mnie i pojechałem do pracy. Po powrocie Wiktor wciaz usmiechniety, a pies oswojony 🙂 PŁĘTA – prawdziwym podsumowaniem byl dzien drugi. Drzwi sie otwieraja, wchodzi Martyna a Wiktor raczkujac z pelnym usmiechem pędzi do przedpokoju i caly szczesliwy sie wita 🙂 Dzis po ponad miesiacu, moge potwierdzic ze byl to swietny wybor, mlodszy Wiktor wiecznie usmiechniety, starszy syn tez chetnie szybko wraca z przedszkola zeby jeszcze sie zobaczyc z niania, a pies? w siodmym niebie – w koncu w dzien sie nie nudzi bo w trakcie snu Wiktora ktos go po pysku poczochra ;-). ) PODSUMOWANIE – w trybie ekspresowym zaspokojono nasza nagla potrzebe i w dwa dni mielismy opieke dla Wiktora – pelen profesjonalizm i sprawdzenie Niań bylo zrobione juz wczesniej wiec wiedzielismy ze na pewno ktos pewny do nas przyjdzie – w sumie to same plusy, zastrzezeń brak 🙂 W 100% POLECAM!!!

Michał

Opinia

2017/03/06

Z czystym sumieniem mogę polecić nianie z portalu Niania na miarę. W szczególności w przypadku konieczności opieki awaryjnej lub opieki na kilka godzin dziennie, portal wychodzi naprzeciw takim potrzebom. Ponieważ Pani Agnieszka współpracuje z kilkoma sprawdzonymi nianiami, zawsze stara się pomóc zwłaszcza w nagłych sytuacjach. Wielokrotnie korzystaliśmy z pomocy opiekunek z Niania na miarę. Opiekę nad czwórką dzieci naszych dzieci sprawowały różne nianie i za każdym razem dzieci były zadowolone z czasu spędzonego z nianią, a my spokojnie mogliśmy je powierzyć w ręce zaufanej osoby. Pod opieką zostawały zarówno dzieci wspólnie, jak i sama najmłodsza 2,5 – letnia córka i niania zdobyła również jej zaufanie. Nianie, które opiekowały się naszymi dziećmi wykazywały się dużą kreatywnością, organizowały dzieciom ciekawe zabawy.

Dorota

Pełne zadowolenie

2017/03/03

Do tej pory z usług „Niani na miarę” korzystaliśmy dwukrotnie w trybie „niani awaryjnej” tzn. podczas choroby naszej „standardowej” niani przy opiece całdniowej nad naszą półtoraroczną córeczką oraz dodatkowo po południu również nad naszym 4-letnim synkiem w ciągu dnia uczęszczającym do przedszkola. W obydwu przypadkach (dwie różne nianie) urzekły nas: – 100% dyspozycyjność i punktualność niań – świetny kontakt zarówno z dziećmi jak i rodzicamy – szeroki wachlarz zabaw i innych form spędzania czasu z dziećmi – pozytywna energia i uśmiech zawsze goszczący na twarzy. Śmiało możemy polecić usługi „Niani na miarę” jako firmy dysponującej sprawdzoną kadrą która bez zarzutu potrafi zająć się nawet bardzo wymagającymi dziećmi.

Maciej

Polecam

2017/03/02

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z „Niania na miarę”. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Pani Agnieszka z pełnym zaangażowaniem poszukuje odpowiedniej opiekunki. W naszym przypadku wybór okazał się doskonały. Pani Dominika jest osobą niezwykle sympatyczną i ciepłą. Zajmuje się naszym synkiem odkąd skończył miesiąc. Jest bardzo troskliwa i opiekuńcza. Od razu zdobyła zaufanie nasze i naszego malucha. Starsze dzieci również darzą ją dużą sympatią i lubią spędzać z nią czas. Polecam portal „Niania na miarę” każdej osobie, która poszukuje idealnej opiekunki. Zadowoleni są nie tylko rodzice, ale co najważniejsze również same dzieci.

Ewa

Opinia o niania na miarę

2016/11/15

Bardzo dobre rozwiązanie szczególnie dla rodzin , które potrzebują opiekunki na kilka godzin dziennie, czy w weekendy. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, wszystko jasne i precyzyjne. W naszym przypadku niania P. Renata od razu zaprzyjaźniła się z naszą starszą córeczką. Niania jest osobą bardzo sympatyczną, potrafi w doskonały sposób zachęcić córeczkę do różnych zajęć. Dziecko z P. Renatą jest radosne, energiczne, chętne do zabaw. Jeżeli szukacie doskonałej i niezawodnej opiekunki dla swoich dzieci, to szczerze polecam portal „niania na miarę” – spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających rodziców.

Joanna

Zdecydowanie polecam

2016/10/24

Polecam portal Niania na Miarę. Jestem w 100 % zadowolona z opiekunek, które zajmowały się moim 2 letnim synem . Dziewczyny są miłe, kompetentne, odpowiedzialne, pełne pomysłów na zabawy z dzieckiem. Mój syn każdą z nich bardzo szybko zaakceptował i polubił. Po raz pierwszy potrzebowaliśmy niani w awaryjnej sytuacji, kiedy mój synek zachorował i nie mógł pójść do żłobka, Pani Agnieszka bardzo szybko znalazła nam odpowiednią osobę. Portal Niania na Miarę został nam polecony przez znajomych, ja również polecam portal Niania na Miarę. Katarzyna

Katarzyna

Zdecydowanie polecam

2016/10/24

Polecam portal Niania na Miarę. Jestem w 100 % zadowolona z opiekunek, które zajmowały się moim 2 letnim synem . Dziewczyny są miłe, kompetentne, odpowiedzialne, pełne pomysłów na zabawy z dzieckiem. Mój syn każdą z nich bardzo szybko zaakceptował i polubił. Po raz pierwszy potrzebowaliśmy niani w awaryjnej sytuacji, kiedy mój synek zachorował i nie mógł pójść do żłobka, Pani Agnieszka bardzo szybko znalazła nam odpowiednią osobę. Portal Niania na Miarę został nam polecony przez znajomych, ja również polecam portal Niania na Miarę. Katarzyna

Katarzyna